Stilstaan is vooruitgaan

 

Jachtig en bedrijvig, zo is het ondernemersbestaan. Die actie vertaalt zich in ratelende machines, rinkelende telefoons, vergaderdrukte… Stilte lijkt daar haaks op te staan: zonder geluid ‘ draait de boel niet meer’. De hapering moet zo snel mogelijk hersteld worden. Want stilstaan is achteruitgaan en time is money. Stilte kunnen we herdenken vanuit een andere, meer actieve benadering. Door actief ruimte te maken voor stilte in de onderneming wordt de scheppende kracht ervan zichtbaar. Stilte wordt zo de bron van openheid en inspiratie, van creativiteit en innovatie, ontwikkeling en zelfreflectie, rust en ruimte.

Stil-staan biedt je zo als leidinggevende, teamverantwoordelijke of projectleider de ruimte om weloverwogen keuzes te maken over hoe verder te gaan.

Ondernemers en leidinggevenden uit bedrijven en organisaties krijgen de kans om de betekenis van stilte in hun actiedomein te exploreren en de visies hieromtrent uit te wisselen. Een drietal inspiratieworkshops in het voorjaar van 2012 bieden een aanzet. Meer info: www.vkw.be

15/03/2012: ‘Stilte Werkt’, Dirk Sturtewagen

16/04/2012: ‘Focussen – een ware ervaring’, Lia Zagers

22/05/2012: ‘Dialoog van de Stilte’, Jochanan Eynikel


PROGRAMMA
18 uur: onthaal en broodjeslunch
18.30 – 20.30 uur: sessie

20.30 uur: afsluitend drankje

LOCATIE
Klein Engelandhoeve, Klein Engeland 29, 2300 Turnhout, www.kleinengelandhoeve.be (op Google Maps)

Maximaal aantal deelnemers: 20
PRIJS
60 euro voor drie sessies

INSCHRIJVEN
doe je op

de site van VKW

 

 

 

Dit initiatief is in samenwerking met VKW, Vormingplus Kempen, SPK en SPES.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *