Geen gebakken lucht

{jb_quoteleft}Stilte, rust en ruimte vindt iedereen belangrijk. En toch staan ze sterk onder druk. Hoewel stilte, rust en ruimte gemeenschappelijke goederen zijn, vraagt het inspanningen om deze kwaliteitsvol te behouden of te creëren. {/jb_quoteleft}

 

In onze jachtige samenleving zijn ook mensen bereid te betalen om hiervan te kunnen genieten. Hier liggen kansen voor ondernemers om op een duurzame wijze enerzijds bij te dragen tot meer stilte, rust en ruimte en anderzijds een aanbod te creëren waardoor mensen hiervan kunnen genieten. Natuurboerderij het Bolhuis draagt bij tot het duurzaam beheer van het gebied De Merode en nodigt, via diverse ecotoeristische activiteiten, mensen uit hiervan te komen genieten.

Kurt Sannen
Natuurboerderij Het Bolhuis

 

 

 

Op donderdag 23 september ben je welkom op onze Inspiratiedag over

Stilte, Rust en Ruimte als hefboom voor de Merode

Daarop kunnen initiatiefnemers uit vele sectoren in en om de Merode – landbouw, natuur, toerisme, economie, welzijn, onderwijs, cultuur – met elkaar in gesprek te gaan over de toekomst van de eigen leef- en werkomgeving. Om stilte, rust en ruimte tot  een hefboom te maken voor duurzame streekontwikkeling in de Merode. Kurt Sannen is één van onze gastsprekers.

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *