Hoe doe je mee?

Eerst schrijf je je Trage Brief. Dat kan nog een hele tijd. Dan registreer je je online en noteer je je gegevens op je envelop. Die bezorg je ons vóór 31 december 2013.

Registreer je digitaal

Dat kan op deze site. Zo zorg je ervoor dat je brief veilig bewaard wordt tot 2030 en dan ook bezorgd wordt aan de bestemmeling van je keuze. Je maakt daarvoor een eigen account en een wachtwoord aan.

Op dat digitaal deelnemersformulier maak je ook een codenummer aan (3 letters gevolgd door 3 cijfers). Die code koppelt je brief aan eventueel gewijzigde adresgegevens in het digitale deelnemersformulier. Zo krijgen we normaal alle brieven effectief op hun bestemming.

Op de envelop van je trage brief

Op die envelop schrijf je deze gegevens:

  • de bestemmeling: naam, voornaam, straat, nr., postcode en gemeente (voor zover je die kent)
  • de afzender: je naam, voornaam, straat, nr., postcode en gemeente
  • het codenummer dat jezelf digitaal aanmaakte én de bewaarplaats van je keuze (Oud-Turnhout, Averbode, Waerbeke)

Steek die envelop in een andere omslag en vermeld hierop TRAGE POST. Bezorg het geheel aan de contactpersoon in jouw gemeente of bij Vormingplus Kempen. Hier worden de brieven tijdelijk bewaard.

Waar kan je je envelop kwijt?

  • Brieven die bewaard worden in het Hofke Van Chantraine in Oud-Turnhout verstuur je naar Gemeentehuis Oud-Turnhout, t.a.v. Miraise Peeters – TRAGE POST, Dorp 31, 2360 Oud-Turnhout.

     

Brieven die bewaard worden in de Abdij van Averbode stuur je naar Abdij van Averbode, Jos Bielen, Abdijstraat 1, 3271 Averbode.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *